Σελίδες

Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

ΧΑΣΜΑ...ΓΕΝΕΩΝ!!!

Δεν ξέρω αν έχει συμβεί σε εσένα... Έχει συμβεί πάντως στην πλειοψηφία των γυναικών αυτού του πλανήτη! Ποιο πράγμα???? Να ερωτευτούν έναν μεγαλύτερο άντρα.

Η διαφορά ηλικίας μεταξύ ενός ζευγαριού είναι ένα πολυσυζητημένο θέμα, γεμάτο ταμπού. Κάποτε, στα παλιά τα χρόνια, ήταν επιβεβλημένο ο άντρας να είναι τουλάχιστον 10 χρόνια μεγαλύτερος από τη γυναίκα. Στις μέρες μας, όμως, αυτές οι ηλικιακές διαφορές είναι συνήθως κατακριτέες.

Εσύ, λοιπόν, τι πρέπει να κάνεις με τη σχέση σου; Οι γονείς σου έπαθαν εγκεφαλικό μόλις το έμαθαν. Οι φίλοι σου, σου λένε συνέχεια ότι κάνεις ένα πολύ μεγάλο λάθος. Στο δρόμο σας κοιτάνε περίεργα! Πρέπει να χωρίσεις; Πρέπει να αγνοήσεις τους πάντες;  

Για να σε βοηθήσουμε, κάναμε για σένα μια λίστα με τα υπέρ και τα κατά μιας τέτοιου είδους σχέσης. Αφού το διαβάσεις, η απόφαση είναι μόνο δική σου!

ΥΠΕΡ!

  1. Είναι γνωστό ότι οι γυναίκες ωριμάζουν ΠΟΛΥ νωρίτερα από όλα τα αρσενικά του πλανήτη μαζί. Η σχέση, λοιπόν, με έναν μεγαλύτερο άντρα (και δε μιλάμε για ένα χρόνο διαφορά) θα σου προσφέρει πολύ καλύτερη επικοινωνία, κατανόηση και ωριμότητα! Πράγματα ιδιαίτερα σημαντικά για μια γυναίκα.
  2. Ο ώριμος άντρας έχει ζήσει τη ζωή του και έχει αρκετές εμπειρίες. Εμπειρίες που δεν αναφέρονται μόνο σε σχέσεις, αλλά εμπειρίες ζωής. Γι' αυτό το λόγο σε καταλαβαίνει, σε συμβουλεύει και είναι τόσο σαγηνευτικός. 
  3. Έχει τελειώσει με σπουδές και στρατό και έχει και μια "χ" εμπειρία στον εργασιακό τομέα. Αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό, διότι δεν έχει το άγχος της επαγγελματικής αποκατάστασης και του τι θα κάνει με τη ζωή του. Έτσι έχει χρόνο και διάθεση να αφοσιωθεί σε μια σχέση.
  4. Σε βλέπει σοβαρά (εκτός, βέβαια, κάποιων εξαιρέσεων που δεν θα ωριμάσουν ποτέ). Αυτό, φυσικά, είναι θετικό μόνο εάν ψάχνεις για κάτι σοβαρό, αλλά μεταξύ μας... για να σου αρέσει ένας μεγαλύτερος άντρας ψάχνεις κι εσύ για κάτι σοβαρό (όχι απαραίτητα γάμο).
  5. Το σεξ είναι καλύτερο. Πέρα από την εμπειρία που θα έχει στον τομέα και θα ξεπερνά κατά πολύ τη δική σου (ελπίζουμε), έχουν αλλάξει πλέον και οι ανάγκες. Ο ώριμος άντρας δεν επιζητά την προσωπική του ικανοποίηση μόνο, όπως έκανε όταν ήταν 20, αλλά τον ενδιαφέρει πρωτίστως η δική σου ικανοποίηση και θα κάνει τα πάντα για να στην προσφέρει.
ΚΑΤΑ!
  1. Ενδεχομένως να μην έχετε κοινά ενδιαφέροντα. Ακούς Lady gaga και ακούει Doors. Επομένως, μπορεί να μην ταιριάζουν οι παρέες σας! Ή μπορεί να βαριέσαι με τους φίλους του και εκείνος με τους δικούς σου.
  2. Είσαι 20, είναι 35. Είσαι 30, είναι 45. Είσαι 50, είναι 65. Είσαι 70, μάλλον δεν είναι πια! Δε λέω άλλα... κατάλαβες!
  3. Υπάρχει το ενδεχόμενο να μην ταιριάζουν οι ανάγκες σας. Μπορεί εσύ να θέλεις να βγαίνεις κάθε βράδυ, να πίνεις, να πηγαίνεις σε clubs κλπ, και εκείνος να θέλει να μένει μέσα. 
  4. Η οικογένεια σου μπορεί να δυσαρεστηθεί ιδιαιτέρως, κυρίως αν ο αγαπημένος σου φτάνει στην ηλικία του μπαμπά σου!!!!
Το βασικότερο σε κάθε σχέση είναι τα συναισθήματα. Εάν υπάρχει αγάπη, κατανόηση και σεβασμός η σχέση θα προχωρήσει και θα πάει καλά. Ούτως ή άλλως οι άνθρωποι δε μοιάζουν μεταξύ τους. Μπορεί ένας ώριμος άντρας να είναι πολύ πιο δραστήριος από έναν 20άρη. Μπορεί και ένας 20άρης να είναι πολύ πιο ώριμος από έναν 40άρη. Δεν είναι, λοιπόν, κάθε σχέση ίδια. Και οι μόνοι άνθρωποι που μπορεί να γνωρίζουν 100% εάν η σχέση σου είναι όμορφη,σταθερή και έχει μέλλον είσαι εσύ και ο αγαπημένος σου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου