Σελίδες

Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ! ΜΕΡΟΣ 4: ΚΑΡΚΙΝΟΣ!

Καρκίνος (22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)
Στοιχείο
: Νερό
Ποιότητα
: Παρορμητική
Κυβερνήτης
: Σελήνη
Αντιπροσωπευτική φράση
: Εγώ νιώθω!
Σημείο σώματος
: Στομάχι
Ευνοϊκή μέρα
:Δευτέρα
Τυχερή πέτρα:
Σεληνόλιθος
Χρώμα
: Γκρι , ασημί , άσπρο
Λουλούδια:
 Γιασεμί , γαρδένια , κρίνος


Γενικά Χαρακτηριστικά 

Ο Καρκίνος είναι ζώδιο του νερού με κυβερνήτη τη Σελήνη. Η Σελήνη είναι αυτή που καθορίζει την κυκλοθυμική συμπεριφορά των Καρκίνων που κινείται μεταξύ των δύο άκρων : της απόλυτης ευτυχίας και της απόλυτης μελαγχολίας! Οι Καρκίνοι είναι τρυφεροί , αρκετά συντηρητικοί , παρορμητικοί , λίγο ιδιότροποι και αινιγματικοί!


Λατρεύουν την πολυτέλεια , τα ταξίδια , νοιάζονται φοβερά για το σπίτι τους και έχουν μια μόνιμη αγάπη για τα παλιά αντικείμενα τα οποία και πολλές φορές συλλέγουν. Φοβούνται την αβεβαιότητα για το μέλλον , απεχθάνονται τη βία , είναι ντροπαλοί , κτητικοί και ρομαντικοί. Δένονται απόλυτα με τον σύντροφο τους και είναι αρκετά πιστοί και ευαίσθητοι. Ιδανικά επαγγέλματα για τους Καρκίνους: διακοσμητής , δικηγόρος , μάγειρας κλπ

πηγή:www.sxeseis.gr


Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΖΩΔΙΑ

Καρκίνος με Κριό: Ο Κριός δεν μπορεί τις υπερευαισθησίες και ο Καρκίνος, δεν μπορεί να καταλάβει την απάθεια και την ψυχρότητα πάνω στην ευαισθησία. Ο Κριός μπορεί να απολαύσει μόνο το σεξ όπου ο Καρκίνος μπορεί να ανταποκριθεί. Ο Καρκίνος θεωρεί τον Κριό ορμητικό και αδιάκρητο. Στην αρχή θα είναι μία σχέση φλογερή, πολύ δύσκολο όμως να κρατήσει μία τέτοια σχέση με αποτέλεσμα ο Καρκίνος να είναι εκείνος που θα αποχωρήσει μή μπορώντας να καταλάβει τον Κριό.
Καρκίνος με Ταύρος: Ο Κριός όταν κάνει μια σχέση με τον Ταύρο θα είναι πολύ ταιριαστή σχέση ειδικά στο σεξουαλικό.Ο Ταύρος βέβαια δεν θέλει μόνο το σεξ, τη φωτιά και το πάθος που θέλει ο Κριός. Θέλει ηρεμία και σταθερότητα, ενώ ο παρορμητικός Κριός μπορεί να τα βρίσκει αυτά βαρετά. Θεωρεί και τον Ταύρο δεδομένο γιατί ο Ταύρος δεν φεύγει εύκολα από μία σχέση. Αποτέλεσμα, για να κρατηθεί αυτή η σχέση ο Ταύρος πρέπει να είναι συνεχώς σε επαγρύπνηση.
Καρκίνος με Δίδυμο: Ο Κριός πιστεύει ότι οι Δίδυμοι είναι αντισεξουαλικοί και μαζί του μπορεί να κάνει μόνο συζητήσεις. Οι Δίδυμοι αγαπούν την ανάλυση και το χιούμορ. Ο Κριός θα κάνει υπομονή μέχρι να βαρεθεί και να φύγει.Θα πιστέψει κιόλας ότι δεν χρειάζετε να παλέψει για να κατακτήσει το στόχο του. Είναι μία σχέση που είναι όχι μόνο ασυνήθιστη αλλά και παράδοξη.
Καρκίνος με Καρκίνο: Αυτή η σχέση σίγουρα θα πετύχει μακροπρόθεσμα γιατί και οι δύο έχουνε πολύ ρομαντισμό, κατανόηση, τις ίδιες επιθυμίες και τα ίδια όνειρα. Στο σέξ έχουν φοβερό πάθος και είναι εξίσου πιστοί. Μόνο σε περίπτωση που αφήσουν τα κυκλοθιμικά τους ελεύθερα θα χαλάσει αυτή η σχέση. Συμπέρασμα, αν θέλετε να ζήσετε ένα παραμύθι κρατήστε αυτή τη σχέση.
Καρκίνος με Λέων: Φοβερός συνδιασμός με πολλά υπέρ. Ο Καρκίνος πάντα δίνει στο Λέωντα ότι ζητήσει. Του συμπαραστέκεται , του είναι πιστός, τον αφήνει να έχει την αρχηγία και όσο για το σεξ είναι γεμάτο πάθος και φαντασία. Στμπέρασμα, μιά ερωτική ένωση που θα σας μείνει αξέχαστη.
Καρκίνος με Παρθένο: Συνήθως οι Παρθένοι φέρονται ψυχρά στους Καρκίνους και τότε ο Καρκίνος πληγώνεται ανεπανόρθωτα. Αν καταλάβουν και οι δύο πόσο μεγάλα αποθέματα αγάπης και ευαισθησίας έχουνε, θα κάνουν την τέλεια και ιδανική σχέση.Ακόμα και στο σεξ θα είναι αχώριστοι. Συμπέρασμα, εκμεταλλευτήτε αυτή τη σχέση.
Καρκίνος με Ζυγό: Ο Ζυγός όσο νιώθει την πίεση του καρκίνου θέλει να ξεφύγει.Ο Καρκίνος θέλει πολύ διπλωματία για να πείσει το Ζυγό ότι μπορούν να περάσουν υπέροχα μαζί. Όταν ο Ζυγός καταλάβει πόσο καλά μπορεί να περάσει με ένα Καρκίνο τότε θα δωθεί άνευ όρων. Συμπέρασμα, αν μπορούσαν να καταλάβουν πόσο καλά θα περνούσαν μαζί δεν θα χώριζαν ποτέ.
Καρκίνος με Σκορπιό: Ο Σκορπιός είναι ανεξάρτητος και εκδικητικός, όμωςέχει βαθιά αγάπη και κατανόηση κάτι που τρελάινει τον Καρκίνο. Ανοιβαία αγάπη λοιπόν, έντονο και αισθησιακό σεξ...τι άλλο καλύτερο;Συμπέρασμα, μια σχέση φοβερή που σίγουρα μπορί να έχει μέλλον.
Καρκίνος με Τοξότη: Η αστάθεια του Τοξότη και η ανεξαρτησία κτυπάνε στα νέυρα τον Καρκίνο. Ο Τοξότης πάλιδεν μπορί τόση αγάπη, φροντίδα και οικογενειακή θαλπωρή. Όσο για το σεξ σίγουρα δεν πρόκειτε να το απολαύσουν με αυτές τις καταστάσεις. Συμπέρασμα, από το να βγάλετε τα μαχαίρια καλύτερα χωρίστε.
Καρκίνος με Αιγόκερω: Τα δύο άτομα αυτά μπορούν να κάνουν μια σχέση απόλυτα ευτυχισμένη. Ο ένας μπορεί να συμπληρώσει τον άλλον και στον έρωτα αλλά και στις καθημερινές απαιτήσεις της ζωής.Ο Αιγόκερος είναι πρακτικός και έχει απαιτήσεις και ο Καρκίνος έχει να δώσει πολλά από συναίσθημα και πνεύμα. Και οι δύο ξέρουν τι θέλουν. Συμπέρασμα, ο ένας αναπληρώνει τον άλλο.
Καρκίνος με Υδροχόο: Ο Υδροχόος ως συνήθως με την ψυχρή λογική κτυπά στα νεύρα του καρκίνου που θέλει εξάρτηση από τη σχέση. Ο συναισθηματικός Καρκίνος δίδεται ολόψυχα αλλά αυτή η παγερότητατου Υδροχόου και ο ατομισμός του γκρεμίζει ότι ωραίο έχει ο Καρκίνος. Συμπέρασμα, Ο Υδροχόος θα χάσει πολλά πό τον Καρκίνο.
Καρκίνος με Ιχθύ: Σχέση δυνατη με αμοιβαία αγάπη, πίστη και αφοσίωση. Ιδανικό ζευγάρι για τη ζωή και τον έρωτα. Γεμάτοι ευαισθησίες και τρυφερότητα. Ο Ιχθύς πρεπει να προσέξει σε αυτή τη σχέση να μην πάθει εξάρτηση και να παραπονιέται, δεν υπάρχει λόγος. Συμπέρασμα, σχέση με αγάπη και πάθος και ένα πολύ καλό μέλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου