Σελίδες

Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

ΘΕΛΩ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ!!!!!

Δεν είσαι η μόνη.. Όλοι θέλουμε διακοπές..Όλο το χρόνο. Αλλά, λίγο που δεν έχεις λεφτά, λίγο που εργάζεσαι νυχθημερόν, λίγο που δεν έχεις πού να πας... Ιδού οι καλύτερες προτάσεις για να φύγεις και να ηρεμήσεις... Έστω και για ένα Σου Κου (δλδ Σαββατοκύριακο).

1. Εάν θέλεις να κάνεις σκι: Θα πας στα Καλάβρυτα... Είναι και κοντά και είναι και πανέμορφα. Και αυτό που δεν πρέπει να παραλείψει με τίποτα στο συγκεκριμένο χιονοδρομικό κέντρο είναι το νυχτερινό σκι!!! Ακόμα κι αν φοβάσαι ή δε θέλει να κάνεις σκι, πήγαινε για να ζήσεις αυτή τη μοναδική εμπειρία...

2. Εάν θέλεις ένα ρομαντικό ταξίδι με τον αγαπημένο σου, (τα δυο σας): θα πας στο Ναύπλιο. Δεν το συζητώ. Ούτε χιόνια, ούτε ψοφόκρυο, ούτε αλυσίδες, ούτε σκι.... Ρομαντικές βόλτες στο απίστευτο λιμανάκι (που πλέον δεν μυρίζει καθόλου-καλά, εκτός αν φυσήξει συγκεκριμένος αέρας), φαγητό στην ακροθαλασσιά και πολύ κοντά στην Αθήνα.

3. Εάν θέλεις τζακάκι, παρεούλα και ξεσάλωμα: θα πας στην Αράχωβα (μάλλον είσαι ήδη στην Αράχωβα). Θα βρεις υπέροχα πέτρινα σπιτάκια, ευρύχωρα, θα κάνεις και το σκι σου και θα ξεσαλώσεις μέχρι το πρωί, όπου θα καταλήξεις να τρως σουβλάκια στο γνωστό σουβλατζίδικο που παίζει όλη την ώρα το Star Channel. Κοντά στην Αθήνα και θα σου έρθει και φτηνά (όχι η διαμονή, αλλά το πόσα θα χαλάσεις εκεί). Το μόνο μείον είναι ότι γίνεται ΠΑΝΙΚΟΣ.

4. Εάν θέλεις να εξερευνήσεις νέα μέρη:  θα πας στα Ζαγοροχώρια. Αλλά μην πας για δυο μέρες γιατί είναι τσάμπα κόπος. Το καλό με την περιοχή ειναι ότι εκεί κοντά υπάρχουν πάρα πολλά πράγματα να κάνεις και να δεις: Από τα Ιωάννινα μέχρι τα Τρίκαλα, από τρία διαφορετικά χιονοδρομικά κέντρα μέχρι δεκάδες παραδοσιακά χωριουδάκια. Μη χάσεις το Εθνικό Πάρκο Βάλια Κάλντα... Και φόρα κάτι πολύυυ ζεστό.

5. Εάν έχεις πολλά λεφτά να χαλάσεις: έφυγες για Ελβετία. Δεν νομίζω ότι χρειάζονται ιδιαίτερες περιγραφές για τον τόπο αυτό. Τζακούζι μέσα σε σαλέ και θέα το απέραντο χιόνι... Να ρέει το χρήμα και όλα τα άλλα έρχονται.. Επίγειος παράδεισος!

6. Εάν θέλεις απλά να πας στο εξωτερικό: θα πας στην Πράγα. Το παραμυθένιο αυτό τοπίο ενδείκνυται τόσο για ρομαντικές αποδράσεις με τον αγαπημένο σου, όσο και για εξερευνήσεις με το παρεάκι. Δεν είναι ακριβός προορισμός, κυρίως αν κλείσεις νωρίς!!!

Και κάντε και κανένα σλάλομ για μας!!!!!





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου