Σελίδες

Σάββατο 25 Δεκεμβρίου 2010

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΜΕΡΟΣ 6: ΠΑΡΘΕΝΟΣ!

Παρθένος (24 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου)
Στοιχείο
: Γη
Π
οιότητα: Μεταβλητή
Κυβερνήτης
: Ερμής
Α
ντιπροσωπευτική φράση: Εγώ αναλύω!
Σημείο σώματος
: Έντερα
Ευνοϊκή μέρα
: Τετάρτη
Τυχερή πέτρα
: Σμαράγδι
Χρώμα
: Άσπρο , κίτρινο , πράσινο , βιολετί
Λουλούδι
: Υάκινθος , λεβάντα

Γενικά Χαρακτηριστικά 

Ο Παρθένος είναι ζώδιο της γης με κυβερνήτη τον Ερμή. Οι Παρθένοι είναι ακριβείς, μεθοδικοί, ικανοί , λογικοί και αρκετά σοβαροί. Θεωρούν ότι τα χρήματα παίζουν σημαντικό ρόλο στη ζωή τους , λατρεύουν το σπίτι τους το οποίο και περιποιούνται με κάθε λεπτομέρεια , έχουν λεπτό γούστο αλλά τις περισσότερες φορές καταντούν τελειομανείς. Έχουν μεγάλη ανάγκη για τάξη και ασφάλεια. Είναι ελαφρώς ανασφαλείς γι αυτό και χρειάζονται συνεχή επιβεβαίωση από το περιβάλλον τους.


Συνήθως είναι αρκετά έξυπνοι και έχουν μεγάλη πνευματική διαύγεια. Έχουν την ανάγκη να προσφέρουν αγάπη και φροντίδα αλλά παράλληλα θέλουν να λαμβάνουν την ίδια αγάπη και από τους άλλους για να είναι ισορροπημένοι. Είναι οι ιδανικοί φίλοι και σας σύντροφοι είναι αρκετά ντροπαλοί και εσωστρεφείς και είναι τα άτομα που δύσκολα θα φύγουν πρώτα από μια σχέση. Τα ιδανικά επαγγέλματα για τους Παρθένους είναι : Δάσκαλος , χημικός , αναλυτής , συντάκτης κλπ. 





Ο ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΖΩΔΙΑ

Παρθένος με Κριό: Ο Κριός δεν μπορεί να ανεκτεί την κριτική και την σχολαστικότητα της Παρθένου. Ο Κριός πιστεύει πάνω από όλα το σεξ κάτι που δεν δέχετε το άλλο ζώδιο. Στη φιλία, στο επάγγελμα ή σε οποιαδήποτε άλλη σχέση μπορούν να τα βρούνε εκτός από την ερωτική. Συγκρούσεις, κριτική, ακραίες καταστάσεις θα τους οδηγήσουν γρήγορα στο χωρισμό. Συμπέρασμα πριν αρχίσει η σχέση θα τελειώσει.
Παρθένος με Ταύρο: Ο Ταύρος ξέρει ότι με αυτό το ζώδιο μπορεί να κάνει μια σίγουρη, σταθερή και αισθησιακή σχέση. Ο Ταύρος θέλει φροντίδα και ασφάλεια και μπορεί να του παρέχετε. Τα ερωτικά τους παιχνίδια θα είναι ότι καλύτερο. Οι συζητήσεις τους δεν θα έχουν τέλος. Συμπέρασμα, σχέση αισθησιακή και πετυχημένη.
Παρθένος με Δίδυμο: Αυτή η σχέση από την αρχή είναι καταδικασμένη. Η τελειομανία των Παρθένων εκνευρίζει αφάνταστα τους Διδύμους. Πνευματικά επικοινωνούν ικανοποιητικά.Οι Παρθένοι θέλουνε σταθερό σεξ, πίστη και αγάπη, κάτι που αποκλείετε να προσφέρουν οι Δίδυμοι. Συμπέρασμα, άλλο ένα ζώδιο που δεν μπορεί να κάνει με τους Διδύμους.
Παρθένος με Καρκίνος: Ο Ζυγός όσο νιώθει την πίεση του καρκίνου θέλει να ξεφύγει.Ο Καρκίνος θέλει πολύ διπλωματία για να πείσει το Ζυγό ότι μπορούν να περάσουν υπέροχα μαζί.Όταν ο Ζυγός καταλάβει πόσο καλά μπορεί να περάσει με ένα Καρκίνο τότε θα δωθεί άνευ όρων. Συμπέρασμα, αν μπορούσαν να καταλάβουν πόσο καλά θα περνούσαν μαζί δεν θα χώριζαν ποτέ.
Παρθένος με Λέων: Ο Λέων δεν μπορεί να ακούει συνέχεια τον Παρθένο να τον κριτικάρει. Ο Παρθένος θα κολλήσει επάνω στο Λέωντα και θα τον κάνει να υποφέρει. Ο Παρθένος μπορεί να δώσει πολλά αλλά αυτό φοβίζει το Λέωντα. Συμπέρασμα, πρέπει να προσπαθήσουν πολύ για να καταφέρουν να είναι μαζί.
Παρθένος με Παρθένο: Αυτή η σχέση παρουσιάζει σοβαρό πρόβλημα. Τσακωμούς και φασαρίες καιαυτό γιατί αφού έχουν τη τάση να κάνουνε κριτική οένας στον άλλο, είναι επόμενο να διαφωνούν πα΄ντα. Όσο για το σεξ πάντα οι Παρθένοι θέλουν ένα δυνατό παρτενέρ για να τους παρασύρει.Συμπέρασμα, η αδράνει της ατονίας θα φέρει το χωρισμό.
Παρθένος με Ζυγό: Ίσως να περάσει καιρός για να καταλάβει ο ένας τον άλλο. Όταν όμως γίνει αυτό θα έχουνε μια τέλεια σχέση. Μάι σχέση που μπορούν να συζητούν ώρες και με λεπτομερείς αναλύσεις. Στο σεξ χρειάζετε συμβιβασμός γιατί ο Παρθένος στην αρχή θα είναι μάλλον απογοητεμένος. Συμπέρασμα, με λίγο υπομονή θα βρούν τη χρυσή τομή.
Παρθένος με Σκορπιό: Ο Σκορπιος είμαι σεξομανής, ο παρθένος μάλλον δεν νιάζετε γαι το σεξ και εκει μάλλον χαλάει η συνταγή για μια καλή σχέση. Η τολμηρότητα του Σκορπιού και ο πουροτανισμός του Παρθένου συγκρούονται. Αν ο Παρθένος εκτός από αγάπη και κατανόηση δώσεικαι σεξ στο Σκορπιό τότε ο Σκορπιός θα είναι πιστός και αφοσιωμένος. Συμπέρασμα, ο Παρθένος πρέπει να συμβιβαστεί.
Παρθένος με Τοξότη: Δύο διαφορετικά άτομα. Ο Τοξότης άπιστος και φλογερός, η Παρθένος πιστή και ζητά την αποκλειστικότητα. Αυτή η σχέση δεν μπορεί να έχει μέλλον ούτε καν αρχή αφού ο Τοξότης είναι απρόβλεπτος και η Παρθένος πατά σταθερά στη γή. Συμπέρασμα, μην προσπαθήσετε για αυτή τη σχέση, δεν αξίζει τον κόπο.
Παρθένος με Αιγόκερω: Μία σχέση που μπορεί να ευδοκιμήση, έχουνε κοινούς στόχους γιατί είναι και οι δύο γήεινοι. Ακόμα και στο σεξ η παρθένος βρίσκει τον Αιγόκερω πολύ καλά για να της ξυπνά τις ερωτικές της ευαισθησίες. Ο Αιγόκερος πάλι πιστεύει ότι στο σεξ ο σύντροφος του είναι το ιδανικό. Συμπέρασμα, δεν θα έχετε παράπονα ο ένας από τον άλλο.
Παρθένος με Υδροχόο: Ο Υδροχόος είναι άνθρωπος της περιπέτειας, η Παρθένος συντηριτικός. Αν προσαρμοστεί ο Υδροχόος και πάψει να είναι τόσο απρόβλεπτος ίσως καταφέρουν να συμβιώσουν. Τον Υδροχόο τον ελκύει ιδιαίτερα ο πουριτανισμός του παρθένου. Συμπέρασμα, αν χαλαρώσουν και οι δύο ίσως αυτή η σχέση έχει πιθανότητες επιβίωσης.
Παρθένος με Ιχθύ: Αυτή η σχέση είναι πολύ δύσκολο να έχει μέλλον. Αυτά τα άτομα είναι δύο διαφορεικοί χαρακτήρες. Οι Ιχθύες έχουν συνεχώς αναστάτωση από τα πάθη τους, ενώ ο Παρθένος είναι ψύχραιμος. Οι Ιχθύες θέλουν ψυχική επαφή, ο παρθένος προσφέρει αφοσίωση, δύο διαφορετικοί κόσμοι. Συμπέρασμα, ψυχρότητα και συναίσθημα δεν συμβαδίζουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου