Δευτέρα, 13 Δεκεμβρίου 2010

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ! ΜΕΡΟΣ 1: ΚΡΙΟΣ


Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)
Στοιχείο: φωτιά

Ποιότητα: παρορμητική
Κυβερνήτης: Άρης
Αντιπροσωπευτική φράση: Εγώ είμαι!
Σημείο σώματος: Κεφάλι
Ευνοϊκή μέρα: Τρίτη
Τυχερή πέτρα: Γρανάτης
Χρώμα : Κόκκινο και πορτοκαλί
Λουλούδι : Τουλίπα, γαρύφαλλο


Γενικά Χαρακτηριστικά 

Ο Κριός είναι ζώδιο της φωτιάς και έχει κυρίαρχους πλανήτες τον Άρη και τον Πλούτωνα. Οι Κριοί χαρακτηρίζονται από την μεγάλη τους εσωτερική δύναμη , την ενέργεια τους και την ευκολία που έχουν στο να παίρνουν πρωτοβουλία. Λειτουργούν ενστικτωδώς , είναι δυναμικοί αλλά δυστυχώς αρκετές φορές παίρνουν λανθασμένες αποφάσεις λόγω της παρορμητικότητας τους. Ο Κριός είναι το πρώτο ζώδιο στο Ζωδιακό κύκλο και συμβολίζει την ανεξαρτησία, την ενέργεια,το θάρρος και την δύναμη. Οι Κριοί πολλές φορές μπορεί να κατηγορηθούν για τον εγωκεντρισμό τους αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι εγωκεντρικοί. Μπορούν να είναι ρομαντικοί και κατά βάθος έχουν μεγάλη ανάγκη για αγάπη , προσοχή και επιβεβαίωση. Έχουν ηγετικές ικανότητες και στην προσωπική τους ζωή αλλά και στα επαγγελματικά τους. Τα ιδανικά επαγγέλματα για ένα Κριό είναι τα επαγγέλματα που θα του δώσουν την δυνατότητα να ηγηθεί ή να δημιουργήσει κάτι διαφορετικό από τα καθιερωμένα, δηλαδή : σχεδιαστής , πολιτικός, συγγραφέας, δικηγόρος, ηθοποιός κλπ

Ο Κριός είναι ίσως το πιο ενεργειακό Ζώδιο του Ζωδιακού κύκλου . Οι ενέργεια τους αυτή πολλές φορές διοχετεύεται και στην φυσική άσκηση. Λατρεύουν την ταχύτητα και Οι Κριοί μπορούν να γίνουν αγενείς ή ακόμα και βίαιοι , ζουν παθιασμένα και δεν είναι ιδιαίτερα πιστοί στις σχέσεις τους. Δεν τους αρέσει η οργάνωση και προτιμούν να λειτουργούν και να ζουν τη ζωή τους αυθόρμητα και παρορμητικά. Σιχαίνονται την ρουτίνα και τα προγράμματα. Είναι απρόβλεπτοι και αυτό αποτελεί το βασικότερο χαρακτηριστικό της γοητείας τους!

πηγή: www.sxeseis.gr


Ο ΚΡΙΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΖΩΔΙΑ

Κριός με Κριό: Το βασικό χαρακτηρηστικό του Κριού είναι να κατακτήσει τον ερωτικό του σύντροφο. Μόλις κατακτήσει έναν άλλο Κριό στην αρχή θα υπάρχει φλόγα και πάθος μεγάλο, θα μοιραστούν τις περιπέτειες και την ένταση, αυτή η φλόγα θα σβήσει ξαφνικά και ο καθένας θα στραφεί για νέα κατάκτηση. Δεν είναι σχέση η οποία μπορεί να υπολογίζει κανείς. Θα μπορούσαμε να την χαρακτηρίσουμε ολέθρια σχέση, ας μην ξεχνάμε ότι ο Κριός δεν θέλει ποτέ μακροχρόνιους δεσμούς.
Κριός με Ταύρο: Ο Κριός όταν κάνει μια σχέση με τον Ταύρο θα είναι πολύ ταιριαστή σχέση ειδικά στο σεξουαλικό.Ο Ταύρος βέβαια δεν θέλει μόνο το σεξ, τη φωτιά και το πάθος που θέλει ο Κριός. Θέλει ηρεμία και σταθερότητα, ενώ ο παρορμητικός Κριός μπορεί να τα βρίσκει αυτά βαρετά. Θεωρεί και τον Ταύρο δεδομένο γιατί ο Ταύρος δεν φεύγει εύκολα από μία σχέση. Αποτέλεσμα, για να κρατηθεί αυτή η σχέση ο Ταύρος πρέπει να είναι συνεχώς σε επαγρύπνηση.
Κριός με Δίδυμο: Ο Κριός πιστεύει ότι οι Δίδυμοι είναι αντισεξουαλικοί και μαζί του μπορεί να κάνει μόνο συζητήσεις. Οι Δίδυμοι αγαπούν την ανάλυση και το χιούμορ. Ο Κριός θα κάνει υπομονή μέχρι να βαρεθεί και να φύγει.Θα πιστέψει κιόλας ότι δεν χρειάζετε να παλέψει για να κατακτήσει το στόχο του. Είναι μία σχέση που είναι όχι μόνο ασυνήθιστη αλλά και παράδοξη.
Κριός με Καρκίνος: Ο Κριός δεν μπορεί τις υπερευαισθησίες και ο Καρκίνος, δεν μπορεί να καταλάβει την απάθεια και την ψυχρότητα πάνω στην ευαισθησία. Ο Κριός μπορεί να απολαύσει μόνο το σεξ όπου ο Καρκίνος μπορεί να ανταποκριθεί. Ο Καρκίνος θεωρεί τον Κριό ορμητικό και αδιάκρητο. Στην αρχή θα είναι μία σχέση φλογερή, πολύ δύσκολο όμως να κρατήσει μία τέτοια σχέση με αποτέλεσμα ο Καρκίνος να είναι εκείνος που θα αποχωρήσει μή μπορώντας να καταλάβει τον Κριό.
Κριός με Λέων: Ο Κριός παρόλο που δεν δέχετι διαταγές και δεν υποχωρεί, γιατί θέλει και ο Λέων να κυριαρχεί, μπορεί να υπάρξει συνύπαρξη αυτών των δύο ατόμων μακρόχρονα και επιτυχημένα, όχι μόνο στο σέξ αλλά και στη ζωή. Πάντα θα υπάρχει θέμα για το ποιός θα είναι ο αρχηγός. Διαφωνίες, φασαρίες, αμφισβητήσεις όμως στο τέλος "κλείνοντας" το φως θα είανι και πάλι αγαπημένοι. Συμπέρασμα κάποιος από τους δύο πρέπει να συμβιβάζετε για να έχουν την τέλεια σχέση.
Κριός με Παρθένο: Ο Κριός δεν μπορεί να ανεκτεί την κριτική και την σχολαστικότητα της Παρθένου. Ο Κριός πιστεύει πάνω από όλα το σεξ κάτι που δεν δέχετε το άλλο ζώδιο. Στη φιλία, στο επάγγελμα ή σε οποιαδήποτε άλλη σχέση μπορούν να τα βρούνε εκτός από την ερωτική. Συγκρούσεις, κριτική, ακραίες καταστάσεις θα τους οδηγήσουν γρήγορα στο χωρισμό. Συμπέρασμα πριν αρχίσει η σχέση θα τελειώσει.
Κριός με Ζυγό: Ο Κριός δεν μπορεί να χειριστεί με επιτυχία την λαγνεία του Ζυγού. Είναι μία σχέση με ψευδεσθήσεις και ελπίδες που δεν ολοκληρώνονται ευκολα. Είναι τα δύο άκρα αντίθετα παρόλα αυτά μπορούν να κάνουνε ένα ταιριασό ζευγαροι. Είναι και οι δύο εξίσου απαιτητικοί φτάνει να καταλάβουνε ότι είναι ένα παιγνίδι που πρέπει να παίζουν και οι δύο σωστά.Είναι δηλαδή μία σχέση η οποία μπορεί να λειτουργήσει πάντα με συμβιβασμό και από τις δύο πλευρές.
Κριός με Σκορπιό: Ο Κριός λέει "θέλεις πόλεμο;" Ευχαριστώ θα πάρω γιατί έχει φλόγα. Ο Σκορπιός τρελένεται με το πάθος του Κριού και σκέφτετε κατά πόσο ο Κριός θα προσέξει τη συμπεριφορά του. Όσο πιο πολύ συναισθηματικός είναι ο Κριός τόσο λιγότερο θυμό και όρεξη για εκδίκηση θα έχει ο Κριός. Όσο για το σεξ, είναι η καλύτερη ερωτική ένωση. Αν μη τι άλλο θα απολαύσουν τον έρωτα τους.Συμπέρασμα ας προσέξει ο Κριός να είναι πιο συναισθηματικός για να κρατήσει τη φλόγαπου του αρέσει.
Κριός με Τοξότη: Ο Κριός έλκετε πολύ από το Τοξότη. Ο Τοξότης πάλι δεν δέχετε την κτητικότητα του Κριού. Ο Κριός θα προσπαθήσει να προσαρμοστεί στην ταιριαστή σχέση του Τοξότη αφού έχουνε πολλά κοινά σημεία. Είναι και οι δυό γεμάτοι πάθος και ενθουσιασμό.Συμπερασμα, λίγος συμβιβασμός από τον καθένα αιθα είανι μια φοβερή σχέση.
Κριός με Αιγόκερω: Ανταγωνισμός και διαφωνίες στη σχέση αυτή. Ας αφήσουν και οι δυο τα κέρατα αφού και οι δύο είναι πολύ ερωτικά άτομα, μπορεί να έχουν μια παθιασμένη σχέση. Αυτό το πάθος συγκρούετε και για να έχουν μια επιτυχημένη ένωση χρειάζετε κατανόηση, συναισθηματισμό και συνεργασία.Αφήστε τον εγωισμό κατά μέρος για να γίνει η σχέση φανταστική.
Κριός με Υδροχόο: Ο Κριός θα κουραστεί από τον Υδροχόο γιατί δεν μπορεί την ψυχραιμία και την αναμονή.Ο Κριός βιάζετε ενώ ο Υδοχόος αρχίζει καθε αύριο.Ο Κριός θυμώνει που ο Υδροχόος αναλύει συνέχεια. Όταν τα καταφέρουν να έχουν μια ερωτική ένωση, ο Κριός θα μείνει άφωνος με τη φαντασία του Υδροχόου. Πνευματικά και σεξουαλικά ταιριάζουν. Συμπέρασμα ο Υδροχόος να πάψει να καθυστερεί και ο Κριός να μην είναι τόσο γρήγορος. Μόνο έτσι θα είναι επιτυχημένη η σχέση.
Κριός με Ιχθύ: Ο Κριός θέλει να συναναστρέφετε πάντα με ιχθύες. Του αρέσεί πολύ η εξυπναδα του Ιχθύ. Πιστεύουν ότι μπορούν να κάνουν μια πολύ καλή σχέση διότι οι Ιχθύες έχουνε καλπάζουσα φαντασία και στις πρωτοβουλίες και στις δραστηριότητες και στο σεξ. Ένας κριός δεν θα φύγει ποτέ από ένα Ιχθύ. Ο δεύτερος όμως θα είναι πάντα παραπονούμενος. Συμπέρασμα, Ιχθύες μην παραπονιέστε απλά απολαύστε τη σχέση.
πηγή:www.gozakynthos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου