Σελίδες

Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

ΤΟΝ ΑΠΑΤΗΣΑ.... ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΠΩ?

Σενάριο 1
Τον τελευταίο καιρό δουλεύει πολύ. Και όταν έρχεται στο σπίτι είναι τόσο κουρασμένο που θέλει απλά να φάει και να κοιμηθεί... άντε, το πολύ πολύ να δει και λίγη μπάλα. Κι εσύ αισθάνεσαι μοναξιά... και βαρεμάρα... και βγήκες με μια φίλη σου.... ήπιατε δυο ποτάκια παραπάνω, σε πλησίασε ένα γεροδεμένο παλικάρι, συνέχισες να πίνεις κι άλλα ποτάκι, άρχισε να σε ψιλοφιλάει το γεροδεμένο παλικάρι, και καταλήξατε στο κρεβάτι!!!Ξύπνησες μες στη ντροπή βουτηγμένη και έτρεξες πίσω στον άντρα της ζωής σου -που δεν είχε ακόμη καταλάβει ότι λείπεις! 


ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Φυσικά και δεν του λες τίποτα. Πρόκειται για μια μοναδική φορά που οι περιστάσεις σε έσπρωξαν (δε φταις εσύ) πάνω στο γεροδεμένο παλικάρι. Δεν το ξανακάνεις και τελείωσε το θέμα εδώ!




Σενάριο 2
Τον τελευταίο καιρό ούτε καν μιλάτε. Τον βλέπεις και αναγουλιάζεις βρε παιδί μου. Ονειρεύεσαι ότι γυρίζεις στο σπίτι και δεν είναι εκεί για να κάτσεις λίγο μόνη σου, στην ησυχία σου. Ανταλλάσσεται τις τυπικές κουβέντες (καλημέρα, καληνύχτα, το φαΐ είναι στο ψυγείο, βγάλ' τα σκουπίδια έξω κλπ) και κάνει ο καθένας τη ζωή του. Έτσι, λοιπόν, κι εσύ βρήκες συμπαράσταση στο γείτονα, που είναι και όμορφος, και έξυπνος, και σε προσέχει, και σου κάνει και κομπλιμέντα, και που τον κοιτάς και στάζεις μέλι από τον αμφιβληστροειδή. Βγαίνετε τώρα σχεδόν ένα μήνα και τον σκέφτεσαι συνέχεια...


ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Φυσικά και θα του το πεις... Τώρα... Σταμάτα να διαβάζεις και πήγαινε... Προφανώς η σχέση σου δεν υπάρχει εδώ και καιρό. Τι σε κρατάει μαζί του; Άσε που κατά πάσα πιθανότητα και εκείνος σε απατάει με κάποια άλλη. Χώρισε και κράτα το γείτονα.... Ευκολάκι!


Σενάριο 3
Είστε καιρό μαζί και τα πάτε καλά. Ζείτε τη ρουτίνα σας, μοιράζεστε τα μυστικά σας, είστε σαν αδέρφια. Δεν έχεις παράπονο από εκείνον, ούτε εκείνος από σένα... Είναι πολύ καλός άνθρωπος και σου έχει σταθεί όσο κανείς... Τον αγαπάς πολύ και εκείνος σου δείχνει το ίδιο!! Τελευταία, όμως, μπήκε στη ζωή σου κάποιος (ή υπήρχε) που σου δείχνει ενδιαφέρον και μάλλον κολακεύεσαι... Δεν ξέρεις γιατί (αφού τον άντρα σου τον αγαπάς), αλλά δεν μπορείς και να το σταματήσεις. Στέλνεις κρυφά sms από το μπάνιο με τον τρόμο μήπως σε ανακαλύψει ο αγαπημένος σου και βγαίνεις ραντεβού 1 φορά τη βδομάδα που σου βγαίνει ξυνό.... Πίεση στην πίεση υπέκυψες!!!!


ΑΠΑΝΤΗΣΗ: εδώ είναι τα δύσκολα... Το πρώτο βήμα είναι να αποφασίσεις ποιον θες από τους δύο! Και ΟΧΙ το να μείνεις και με τους δύο δεν είναι επιλογή. Αν αποφασίσεις τον καινούριο, το λες και τελειώνεις. Αν, όμως, αποφασίσεις να μείνεις με τον αγαπημένο σου μέχρι τώρα τα πράγματα δυσκολεύουν λίγο. Εγώ σου προτείνω να το πεις... Να το παρουσιάσεις ως μια λάθος επιλογή τη στιγμής και να του τονίσεις ότι εκείνον θέλεις πραγματικά και τον αγαπάς. Αν το κρύψεις θα βασανίζεσαι για μια ζωή.... Άλλωστε αν σε αγαπάει πραγματικά, μάλλον θα σε συγχωρήσει. Αν και θα περνάς για αρκετό διάστημα τεστ εμπιστοσύνης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου