Σελίδες

Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

ΤΙ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΓΑΜΟ!!!!

Μπορεί να παντρεύτηκε ο Γουίλιαμ, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν μπορείς να έχεις κι εσύ το βασιλικό γάμο που ονειρευόσουν από 5 χρονών. Πρέπει, απλώς, να ακολουθήσεις κατά γράμμα τις παρακάτω συμβουλές:

1. Πρέπει ο μέλλων σύζυγος να είναι πλούσιος (αρκετά), ξανθός, και να φαίνεται 16 χρονών. Αλλιώς δεν έχει νόημα. 

2. Θα πρέπει να είσαι ανορεξική (υπολόγισε περίπου 20 κιλά κάτω από το ύψος σου), αλλά πριν από το γάμο να κάνεις και μια δίαιτα express να χάσεις άλλα 4. 
3. Πρέπει το νυφικό σου να χρειάζεται πάνω από έναν χρόνο για να ραφτεί, και μετά αν το πουλήσεις στο ebay να μπορείς να ξεχρεώσεις το ελληνικό κράτος.
4. Πρέπει να ακολουθηθεί αυστηρό πρόγραμμα. Ο γάμος θα γίνει πρωί πρωί, θα φτάσεις στην εκκλησία στις 10.23, θα βγείτε από την εκκλησία στις 10.42, θα φτάσετε στο σπίτι σας στις 11.01, θα βγείτε στο μπαλκόνι και θα δώσετε το πρώτο σας φιλί στις 11.13.
5. Πρέπει να βρεις άμαξα. Δεν μπορείς να πας με αυτοκίνητο. Αν και βέβαια αυτό φαντάζομαι το ήξερες ήδη.
6. Πρέπει να έχεις μια αδερφή, με αρκετά αστείο όνομα και επιρρεπές στο σαρκασμό, που να είναι πιο όμορφη από σένα, ώστε στο γάμο να μην κάνεις εντύπωση εσύ, αλλά η αδερφή σου.
7. Θα πρέπει να έχεις για πεθερά την πιο διάσημη γυναίκα στον κόσμο, αλλά νεκρή.
8. Και τέλος θα πρέπει η μητέρα της πεθεράς σου να είναι ΑΚΟΜΑ πιο γνωστή και λογικά θα πεθάνει μετά από σένα, μη σου πω και τα παιδιά σου.

Καλούς απογόνους και βίον ανθόσπαρτον!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου