Σελίδες

Τρίτη 17 Μαΐου 2011

ΤΙ ΔΩΡΟ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΙΣ!!!

Οι άντρες δεν είναι σαν εμάς τις γυναίκες. Χαίρονται πολύ πιο εύκολα με το δώρο που θα τους κάνεις, είναι πιο πρακτικοί και δεν ενδιαφέρονται και πολύ. Αυτό κάνει τα πράγματα εύκολα και δύσκολα συγχρόνως. Εσύ θέλεις να αγοράσεις κάτι που θα τον ενθουσιάσει, αλλά δε φαίνεται να θέλει κάτι. Μη σκας, απλώς διάβασε:

1. Ρούχα: τα ρούχα πάντα είναι ό,τι πρέπει. Και δέκα ντουλάπες να έχει γεμάτες (που αποκλείεται) θα χαρεί με το καινούριο του t-shirt, πουκάμισο, παντελόνι, σακάκι, κάλτσες, εσώρουχο κλπ κλπ.



2. Ipod ή Mp3 Player: αφού ειναι gadgetάκι θα του αρέσει. Εκτός και αν έχει. Οπότε άστο, είναι και ακριβά.

3. Ipad ή laptop: εάν είσαι κουβαρντού και αποφασίσεις να αγοράσεις κάτι τέτοιο θα το θυμάται για όλη του τη ζωή. Μπορεί να μη στο ξεπληρώσει βέβαια, αλλά θα το θυμάται.

4. Activity gift: αν θέλεις να ξεφύγεις από τα καθιερωμένα θα του κάνεις ένα activity gift. Τι είν' τούτο? θα πληρώσεις για να κάνει ο καλός σου bungee jumping, ορειβασία, paintball με τους φίλους του ή όποια άλλη δραστηριότητα σου κατέβει στον εγκέφαλο. Τέλειο??? Φαντάσου να σου πλήρωνε εσένα spa και μανικιούρ/πεντικιούρ!!!

5. Ρολόι: Μην το σκέφτεσαι. Εκπληκτικό δώρο. Φρόντισε να είναι κάτι αρκετά αντρικό και γοητευτικό. Το ρολόι για τους άντρες είναι φετιχ.

6. Pc/Psp/Xbox game: Αν είναι κολλημένος με τον υπολογιστή του ή την παιχνιδομηχανή του θα λατρέψει ένα καινούριο παιχνίδι. Είναι ψιλοακριβά (γι' αυτό που προσφέρουν), αλλά αν είναι να τον ικανοποιήσεις. Βέβαια, αν θες να τον ξεκολλήσεις από την οθόνη, ούτε να το διανοηθείς.

7. Κάτι πρακτικό: Ένα σετ ξυρίσματος, ένα σετ αφρόλουτρο, μια καφετιέρα, οτιδήποτε έχει κάποια χρήση. Μην το σκέφτεσαι με το τι θα άρεσε σε σένα... Αν είναι έτσι πάρ'του ένα ζευγάρι γόβες!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου