Δευτέρα, 14 Νοεμβρίου 2011

OI ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΠΑΤΕΣ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ!!!

Το ξέρουμε ότι βρίσκεσαι μέσα στην απελπισία. Και ψάχνεσαι να βρεις ένα έξτρα εισόδημα σαν αλλοπαρμένη. Μπαίνεις λοιπόν στο διαδίκτυο, το μέλλον της παγκόσμιας οικονομίας και βρίσκεις διάφορους τίτλους, όπως "ΘΕΣ 5000 € ΤΟ ΜΗΝΑ"?

Προφανώς και θες!! Κι εγώ θέλω. Και αν βρεις κάποιον που να μη θέλει δείχτον μου!!! Αλλά, αν ήταν ΤΟΟΟΟΣΟ εύκολο δεν θα το έκαναν όλοι. Κι όμως, εσύ είσαι σίγουρη ότι έχεις λίγο υψηλότερο δείκτη ευφυίας από τους υπόλοιπους κοινούς θνητούς και θα τα καταφέρεις! Αμ δε!!!!

ΑΠΑΤΗ Νο 1.:
PTC SITES: τι κάνουν; δε σου υπόσχονται τρελά λεφτά (για να φαίνεται και πιο πραγματικό), και σε βάζουνε να κλικάρεις πάνω σε site πληρώνοντάς σε 0.01 cent τη σελίδα!!!!!!!!!! Βέβαια, μπορείς να μπεις το πολύ σε 3 την ημέρα, και φυσικά δε σε αφήνουν να εξαργυρώσεις τα χρήματα μέχρι να φτάσεις 50 δολάρια. Κάνε απλά τις απαραίτητες πράξεις. ΑΠΛΑ.

ΑΠΑΤΗ Νο 2:
ΕΡΕΥΝΕΣ ΑΓΟΡΑΣ: ακούγεται δελεαστικό. Σε πληρώνουν για να λες τη γνώμη σου. Δεν είναι βέβαια ακριβώς έτσι. Σου δίνουν ψίχουλα ανά έρευνα, πάλι δεν μπορείς να εξαργυρώσεις το ποσό μέχρις ότου φτάσεις τα 30 ή τα 50 δολάρια και δεν υπάρχουν καθημερινά διαθέσιμες έρευνες.

ΑΠΑΤΗ Νο 3:
SITE ΠΟΥ ΣΟΥ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΥΨΗΛΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ: θα συμπληρώσεις τα στοιχεία σου, και θα βρεθείς να ψάχνεσαι κάπου στην Πειραιώς σε "σεμινάρια από έμπειρους επιχειρηματίες" για να πουλάς αδυνατιστικό καφέ ή κάτι παρόμοιο.

ΑΠΑΤΗ Νο 4:
ONLINE CASINO: δεν ξέρω το μέγεθος της απάτης, αλλά ξέρω ότι δεν έχεις μπροστά σου τον γκρουπιέρη για να είσαι σίγουρος ότι δε σε κλέβουν. Συνήθως ποντάρεις μικρά ποσά και τα χάνεις ακαριαία. Αλλά 2 € από δω 2 € από κει, άστα να πάνε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου